Ceca stigla u našu zemlju, večeras koncert na trgu u Banja Luci!

JEDNA od najpopularnijih folk pjevačica na ovim prosto-rima, Svetlana Ražnatović Ceca je stigla u našu zemlju. I to četvrti put ove godine. Ceca će večeras održati još jedan koncert i to na trgu u Banja Luci. Njoj će se na sceni pridr-užiti i jednako popularni Aca Lukas, koji se ovih nedjelja nalazi na velikoj bosansko-hercegovačkoj turneji. Spekta-kularni nastup ove dvije zvijezde je zakazan za 19. sati i za sve posjetitelje će biti besplatan. Ovo će inače biti četvrti Cecin koncert u našoj zemlji ove godine. Pjevačica je u julu zapjevala na nastupima u Trebinju, na Jahorini i na banjal-učkoj tvrđavi Kastel, gdje je oborila rekord posjećenosti

3 0 komentara

  1. okno said:

    Tebe bi trebalo zatvoriti sa krmacama da se naucno ispita sta uma ljudska civilizacija od mjesanja covjecijeg i zivotinjskog gena u toj tvojoj otadzbini.Nije tesko zamisliti tu Neman iz tog parenja.Ona vec egzistira na Balkanu.

  2. okno said:

    Ovo je bila ideja za opit u smislu mudrosti : “sa kim si takav si”
    Dakle,i koc za svinje i ljudsko opcenje sa zivotinjama nije nista novo.Samo trazim naucnu verifikaciju koja ce se javno predociti civiliziranom covjeku.Vi ste pali na um kao egzaktni primjeri.No ipak…svaka napredna ideja je vrijedjanje pecinskog covjeka.Tu si u pravu.Cecana je veoma inteligentna zena ali…sta to vrijedi kad covjeka ne odredjuje samo inteligencija.

Komentariši