Intervju sa Cecinim BiH fanovima: Vladimir iz Kotor Varoši!

DANAS vam u rubrici “Intervju sa Cecinim BiH fanovima” predstavljamo još jednog Cecinog fana iz naše zemlje. On nam dolazi iz Kotor Varoši, zato ga upoznajte: 

Prvi koncert na kojem je Vlada bio jeste bio upravo  Cecin, održan u Banja Luci 2008. godine na stadionu Borca

Možeš li nam se za početak predstaviti? 
– Naravno, ja sam Vladimir iz Kotor Varoši. Trenutno sam zaposlen u turizmu, a u slobodno vrijeme ‘botujem’ za Cecu (smijeh). Šalu na stranu, Ceca jeste moja omiljena pjevačica i siguran sam da će to tako i ostati. Drago mi je što sam ovim razgovorom postao dio vašeg portala o Ceci. 

Kada si zavolio Cecu?
– Bilo je to 2008. godine, kada sam kao jako mali otišao na njen koncert u Banja Luku. Išao sam sa starijim bratom i sestrom i ostao oduševljen kada se Ceca pojavila na sceni. Njena harizma a onda i njene pjesme su presudile da je zavolim kao pjevačicu. Tada sam krenuo da ‘učim’ njen repertoar i brzo sam ga savladao. (smijeh). 

Da li si imao prilike da upoznaš Cecu?
– Nisam. Iako sam bio na nekoliko njenih nastupa, kako u našoj zemlji tako i u regionu, ali nije bilo prilike da je lično upoznam ili se fotografišem sa njom. Bar ne za sada.

Kada smo već kod njenih koncerata, koje si posjetio?
– Da, poslije tog koncerta 2008. godine, bio sam na njenom nastupu u Banja Luci 2012. godine. Tada je pjevala u Aquani. Potom sam bio i u Modriči 2014. godine, kada je pjevala na prepunom stadionu i evo ove godine na Jahorini. A osim naše zemlje gledao sam je i u Budvi na Top Hillu.

Da li planiraš otići i na najavljene nastupe u Istočnom Sarajevu, koji će biti održan u decembru ove godine ali i u Tesliću iduće?
– U Sarajevu na žalost neću biti ali sam već kupio karte za koncert u Tesliću. I moram da ti kažem da jedva čekam iako do koncerta još ima fore. Nadam se da će do tada Ceca objaviti i nove pjesme pa će to biti prava žurka.Napravićemo Teslićko Ušće. 

Koje su ti omiljene Cecine pjesme?
– Volim sve njene pjesme a najviše pjesme sa albuma ‘Poziv’ i ‘Idealno loša’. Pjesme sa ‘Idealno loše’ me podsjećaju na onaj period kada je i bio koncert u Banja Luci, gdje sam je prvi put vidio. Sa zadnjeg albuma najviše mi se sviđa pjesma Jadna ti je moja moć i Trepni. 

Ovo je Vladina kolekcija Cecinih kaseta, knjiga i CD-ova

Postao si i veliki kolekcionar Cecinih CD-ova i ploča?
– Jesam. Zadnjih 10 godina kupujem sve Cecine albume, čak i one starije do kojih je malo teže doći ali uspjevam nekako. Još uvijek mi nedostaje neko-liko kaseta i video kaseta i 2 CD-a ali nabaviću i to. Moram da se pohvalim da sam imam sve Cecine LP ploče koje je objavljivala na početku karijere. 

Za kraj, kako komentarišeš to što neki u našoj BiH ipak ne vole Cecu, uglavnom zbog njene prošlosti. Šta misliš o tome?
– I mogu da razumijem to i ne mogu. Razumijem u smislu da je neki ne vole zbog njenog pokojnog muža ali isto tako i ne razumijem jer Ceca je persona za sebe, bila je zvijezda i pod prezimenom Veličković, a zvijezda je i sada. Svi moji drugovi Bošnjaci je vole i idu sa mnom na njene koncerte tako da smatram da vrijeme mržnje polako ali sigurno prolazi. Isto tako treba istaći da Ceca nikada ništa loše nije uradila, rekla ili otpjevala prema bilo kom narodu. A naš narod to zna, zato su njeni koncerti kod nas tako dobro posjećeni. 

Zapratite Vladimira i na njegovom Instagram profilu.

Be First to Comment

Komentariši